logo


Добре дошли

Жилищен комплекс Тирлин Лукс

Начало

Жилищен комплекс Тирлин Лукс

В един от най-добрите райони на гр. Пловдив, непосредствено до брега на р. Марица, се изгражда жилищен комплекс Тирлин Лукс. С прекрасна гледка към р. Марица и планина Родопи, с бърз достъп до големите пътни артерии бул. Васил Априлов и ул. Победа, както и с намиращите се в съседство училище, детска градина, супермаркет Лекси, хипермаркет Практикер и още много магазини и заведения, осигуряващи комфорта на всяко едно домакинство, комплекс Тирлин Лукс е логичния избор на всеки клиент.


Комплекс Тирлин Лукс се намира на една от най-добрите локации в града. По отношение на инфраструктурата комплекса има директни връзки с бул. Васил Априлов,  и ул. Победа (моста на Герджика), а граничещите с него бул. Марица и ул. Златна Панега са достатъчно широки, за да осигурят безпроблемното преминаване на автомобили, колоездачи и пешеходци. В непосредствена близост до комплекса се намират ОУ "Райна Княгиня", ОДЗ "Славей", супермаркет Лекси, хипермаркет Практикер, семеен ресторант и детски център "Тон Бонбон", бензиностанции от веригите ОМВ и Газпром.

Комплексът се състои от 7 жилищни секции по 11 етажа. Четири от секциите са с директна гледка към реката, а останалите три са разположени по протежението на ул. Златна Панега. В комплекса ще има подземен, надземен паркинг и многоетажен паркинг, а допълнителна възможност за паркиране под наем ще дава и многоетажния паркинг в съседния комплекс. Над паркоместата на кота 0 ще има озеленен бетонов покрив.


Последни

Новини

Ное2020

Секция Е с разрешение за експлоатация

...
Подробна информация
Фев2019

Предстояща приемателна комисия на секция Б

...
Подробна информация